Åh, ett fall framåt! 
 
I fredags kom en snickare vid namn Benny Karlsson hit. Med sig hade han ett rejlt vattenpass. Vi snackade, han mätte av väggar och tak. Tycker det är toppen att vi har rivit och att det här är ett riktigt drömjobb, tar väl 3-4 dagar allt som allt. 5, ifall fönstret spökar. Fick också namn till en man i Anneberg som kan ha samma fasadtegel som vi har liggande. Det vore ju en riktig fullträff i sådant fall!
 
Prismässigt ligger snickarna rätt lika här i Kungsbacka. Ca 525-550 kr/h och så ROT på det. Men Benny säger att han gör det på färre dagar själv, i kontrast till Sparrman & Nätt som hade behövt fler än 5 dagar och dessutom med två man. Don´t get me wrong. De verkar vara en seriös och pålitig firma, annars hade de inte kunnat finnas kvar (grundat -86), utan jag är rätt säker på att mängden jobb har pressat upp priserna. Utbud och efterfrågan. Jag som konsument hade dock uppskattat att man hellre sagt som det är; vi är fullbokade. Jag kan hyra in mer man om det är bråttom, men då kommer det kosta därefter. Har man ingen att bolla med som kan lite om prissättning och antal timmar som går åt, ja då kan man få betala mer än om man väntat lite. Göra själv är dock alltid billigast, men man ska välja sina strider :)
 
Det som händer nu är att Benny kommer på torsdag 1 oktober och river fönster och reglar de tre väggar som är aktuella. Till dess ska vi satsa på att köpa en ny badrumsdörr för då fixar Benny karmen direkt, så reglar han inte mer än nödvändigt. Allt känns jättebra! Hjulen snurrar vidare...
Badrum, Badrumsrenovering, Benny Karlsson Fjärås, Renovering, Renoveringsblogg,