... men vi hinner inte hämta det fören på lördag. Så vi får utgå från bilden vi tog när vi hade tapet och golv på hemlån. Golvet och tapeten är köpta (nåväl, beställda) på Happy Homes i Kungsbacka. Av en slump hittade vi igår en "välkommen till Kungsbacka"-kupong från Happy Homes som ger oss 20% rabatt på ett helt köp, efter att vi gjorde beställningen, så nu hoppas vi att den kan användas till detta. Det gör ca 2000 kr på priset, så det är mycket med andra ord.
 
Får vi inte använda rabatten kommer vi betala 10 556 kr för golv (24 m²) och tapet (2 rullar). Tapeten har vi 20% rabatt på oavsett, så det är golvet som är frågan. 399 kr/m² ligger det på i normala fall.
 
Denna kombo blev det tillslut:
 
 
Golv, Forbo Marmoleum Sky Blue. Tapet, Intrade Ibiza. Vår bänkskiva syns också i bild.
 
Golvet är i själva verket lite blåare. Eller, det kommer nog bli åt det gråa hållet efter ett tag, för det ändrar nämligen färg lite med åldern. Skulle våran beställning bestå av gråare plattor så fungerar det himla bra det med, i och med att bänkskivan är grå. Golvet kommer läggas i hela köket och matsalen.
 
Planen för helgen är att riva ut golven (i matsal och kök) så att röris kan komma åt ordentligt på måndag. För att det ska gå måste vi tömma matsalen på stommar... Så detta är A:s lilla kvällsprojekt :)
Forbo, Inspiration, Intrade, Renovering, Renoveringsblogg,