I onsdags var vi på Bauhaus och skulle använda oss av presentkortet för att köpa en rejäl såg. Det blev en ståtlig sak från Ryobi på 2000 W med 48 cm klinga. Vi tog även ett sågbord då det var paketpris. 3795 slutade kalaset på och nu återstå knappt 4000 kr av prispengarna från årets byggblogg 2014. Vi har även använt det till renoveringen av I:s rum.
Ryobi kap/geringssåg EMS254L plus tillhörande sågbord

 

Något som vi borde ha lärt oss (vi det här laget) är att allt tar längre tid än vad man tror. Sågen och bordet kom omonterade och det tog en stund för A att få ihop den. Sedan var det dags för lunch och på kvällen skulle vi iväg. Men, vi kom en bit på vägen (2/5 ungefär). Planen var dock att göra färdigt på torsdagen.
 
Torsdagen kom. Temperaturen nere på 6 grader och spöregn. Vi kände inte för att ta ut vår splitternya såg i regnet utan det fick bli paus i bygget. A ska istället försöka lägga någon timme varje kväll på att skruva trall så vi kan ägna oss åt trappbygge nästa gång han är ledig (om två veckor). Det blir på det berömda håret men vi räknar kallt med en midsommar på altanen i år.
 
Här växer så vår andra altan fram. Härlig strålningsvärme från fasaden på den :)
Altan, Bauhaus, Renovering, Renoveringsblogg, Ryobi,