Igår hade vi Ecke Entreprenad här för att få en sista offert på stenläggning. Vi bollade även asfaltering av vår uppfart men med största sannolikhet blir det ett för stort jobb för dem. Så där kommer offerten i stort sett bara handla om stenläggningen. Vi hoppas vi hinner få den före nästa veckas slut men det är högsäsong just nu och de hade extremt mycket att göra.
 
Efter det ringde jag tillbaka till Kemab och sa att i dagsläget är det för dyrt för oss och förklarade upplägget med att dra in fiber och asfaltera istället. De lägger inte asfalt själva men kan göra allt förjobb med schaktning osv och sedan kommer Sandahls hit och lägger själva asfalten. Så vi ska få en ny offert på det istället.
 
Jag hann inte återkoppla till Kungsbacka Sten och Entreprenad men kommer säga samma till dem att vi får skjuta markstenen på framtiden. Jag ska bolla asfalteringen där med såklart. Det kan ju även vara så att vi väljer att lägga stenen själva i sommar men det beror lite på väder och så för vår del. Och ork såklart...
 
En sista möjlighet är att vi faktiskt får en billig offert från Ecke men sannolikheten känns inte så stor. Så antingen lever vi med våra grusade gångar några år till eller lägger själva. Nu vet vi i alla fall vad det kostar.
Ecke Entreprenad, Kemab, Kostnad, Kungsbacka Sten & Entreprenad, Pris, Stenläggning,