Vi har stött på lite problem i paradiset. Det är bara högra sidans värmezoner som fungerar. På de vänstra så startar de upp, men efter ca 10 sekunder slås hällen av och så lyser felmeddelandet "E7". Enligt instruktionsboken betyder det elfel.
 
Startar man då om hällen på nytt, så lyser det "E" på de vänstra zonerna och "0" på de högra. 
 
Ikea föreslog att vi skulle börja med att dra ur säkringen, vänta en stund och se om det hjälper. Det gjorde det inte. Så det är felanmält och en servicetekniker från Elektrolux är inbokad på onsdag. Samtidigt så pratade vi med vår elektriker som erbjöd sig att komma och kolla imorgon. 
 
Det är nämligen så att om det visar sig att hällen är felkopplad, då får vi stå för serviceteknikern. Minidebitering är 914 kr + material. Är det fel på produkten är besöket gratis (garanti). Nåja, vi klarar oss på två zoner en stund men man vill ju att allt ska fungera, speciellt när man tagit in fackmän.
 
Å andra sidan har allt flutit på så bra att det nästan vore konstigt om det inte var något som krånglade. Ugnen, mikron, fläkten, diskmaskinen och kranen funkar i alla fall fin-fint!
 
Trasig eller felinstallerad :/
Ikea Högvärdig, Köksrenovering, Problem, Renoveringsblogg,