Det är lite lustigt med hur ett projekt kan stanna totalt i väntan på tredje part. I detta fall är tredje part lika med hantverkare. För när vi ska renovera köket så kommer vi behöva hjälp med framförallt vvs och el, eftersom vi inte är behöriga på området.
 
Så sagt och gjort, nu är det väl en dryg månad sedan vi tog en första kontakt med några hantverkare. I förra veckan fick vi en offert (men gällande skorstenen, en annan historia) och igår fick vi ett livstecken från ett av vvs-företagen i form av en följdfråga. Så egentligen är vi inte speciellt mycket längre komna än för en månad sedan.
 
Elektriker har inte gått alls. Vi tog hjälp av Offerta tillslut, men där har vi fått noll respons.
 
Vi vet förresten inte vad fönstren kommer att kosta heller. Konstigt nog känner vi oss inte helt knäckta av detta utan vi tar det ganska lugnt ändå. Så dagens tips för husägare är att sänka pressen på er själva. Är ni, som vi, beroende av tredje part så kommer inget hända innan tredje part får tid över. Så varför stressa och pressa sig själva då?
 
Köket kommer vi beställa till helgen i alla fall. Så får det komma när det kommer. Ungefär som hantverkarna i detta inlägg...

Alla rörmokare är kanske ute på andra äventyr just nu?
 
Kök, Renovering,