Den 22 december hade vi snickaren här som satte smyg och foder runt dörren. I och med detta kunde vi avsluta badrumsrenoveringen. Det är ett moment som kvarstår; duschväggen. Det tar dock 3-5 veckor för dörrarna att komma och till dess har vi ett duschdraperi på plats. Så badrummet var fullt funktionsdugligt så här 2 dagar före julafton 2015.
 
Elektrikern behöve också komma tillbaka för att justera spotarna. När du stänger ner belysningen dimrar de nämligen ner till minimum men stänger inte av sig helt. Det är fel på en transformator men vi sa att vi byter det efter helgerna. Huvudsaken är ju att vi har ljus där inne...
 
Dubbla duschar från Hansgrohe, Handdukstorkar från INR, WC från Ifö och högskåp från Ikea
 
Handfatet skymtas till höger på den översta bilden till vänster. Jag kom på att vi inte fotat åt det hållet så ni får hålla till godo med en bild från den tid innan elktrikern och snickaren varit på plats...
 
Ikea Godmorgon Odensvik med blandare från Hansgrohe. Även spegeln är från Ikea. Handduksknopp från Miller
 
Vi har nu passerat 1 månad sedan golvet flytspacklades och idag kan vi (försiktigt!) dra igång golvvärmen. Det ska bli extra trevligt:) En annan sak som inte syns i bild är den elektriska badrumsfläkten Intellivent. Den är fuktstyrd och typ ljudlös. Känns som en enorm förbättring av fuktigheten sedan den kom på plats.
 
Vi väntar ännu på sista räkningen från elektrikern. Men uppskattningsvis landar vi på ca 120 000 kr för hela renoveringen. En spräckt budget på 20% med andra ord... Vi ser det dock som väl investerade kronor :) Det känns som vi prioriterat rätt. Valt bra grejer, gjort vad vi kunnat själva men lejt bort allt det som kräver proffs. Resultatet är ett badrum vi är mycket stolta över. 
Badrum, Badrumsrenovering, Hansgrohe, INR, Ifö Sign 6860, Ikea, Intellivent, Miller,